HTML

Klíma karbantartás Budapest

Friss topikok

Címkék

beltéri klíma (1) cseppvíz (1) Daikin klíma (4) folyadékhűtő (1) folyadékhűtő berendezés (1) folyadékhűtő javítás (1) folyadékhűtő karbantartás (1) folyadékhűtő rendszer (1) folyadékhűtő telepítés (1) folyadékhűtő üzemeltetés (1) fűtés (1) hol legyen a klíma berendezés a lakásban? (1) hőmérséklet (1) hűtés (1) inverteres klíma (6) ipari klíma (1) izzad (1) klíma (4) klímaberendezés (11) klímaberendezések (5) klímajavítás (1) klímarendszerek (2) klímaszerelés (3) klímaszerelés budapest (5) klímaszerelő (2) Klímatechnika Bt. (1) klímatelepítés budapest (6) klíma javítás (1) klíma karbantartás (9) klíma olcsón (1) klíma szerelés (1) klíma szerelés budapest (1) klíma telepítés (7) klíma telepítés árak (5) klíma teljesítmény (2) klíma tisztítás (5) Klíma választási tanácsok – avagy miért kérjünk tanácsot? (1) kültéri klíma (1) légkondi (2) légkondícionáló (5) légkondicionáló (5) légkondicionáló berendezés (1) légkondicionáló karbantartás (1) légkondícionáló szerelés (2) légkondícionáló szerelés budapest (1) levegő (1) LG klíma (4) Midea klíma (4) multi split (1) pára (1) single split (1) szerver klíma (1) beltéri egység (1) Daikin klíma (3) folyadékhűtő rendszerek (1) klímaberendezések (1) klímaberendezés telepítés (1) klímatisztítás (1) klíma berendezés (1) klíma javítás (1) klíma karbantartás (2) klíma karbantartás árak (1) klíma karbantartás budapest (1) klíma szerelés (1) klíma szűrő (1) klíma tisztítás (1) klíma tisztítás ár (1) klíma tisztítás budapest (1) kültéri egység (1) légkondicionáló (1) légkondicionálók (1) légkondi tisztítás (1) mono split (1) multi split (1) Címkefelhő

Miért szükséges a klíma karbantartás

2015.04.20. 16:12 Klíma technika

Sajnos a mai napig a többség úgy gondolja, hogy a klíma karbantartás teljesen felesleges dolog. „Minek kell karbantartani, hiszen működik az?! Igaz, hogy beindítás után fura szaga van, esetleg még kellemetlen is. Igaz, hogy nem fúj olyan erősen, mint régen és nem is olyan hideget. De még működik.”.

 page1.jpg

Lássuk sorban ezeket a problémákat. A fura, esetleg kellemetlen szag először a szűrőbetéteken lerakódott por és pollen valamint egyéb szennyeződések miatt jelenik meg. Ez viszonylag könnyen orvosolható, hiszen manapság már a legtöbb ilyen szűrő kivehető és mosható is. Ám az igazi problémát az elpárologtató egységen és a cseppvíz tálcában lerakódó szennyeződéseken megtelepedő baktériumok és allergének jelentik. Amint bekapcsoljuk a klímát és az elkezdi keringetni a szoba levegőjét, ezeket a baktériumokat és allergéneket minden egyes alkalommal befújják a levegőbe. Ettől tapasztalhatunk száraz szem és torok érzetet, fejfájást, fáradékonyságot és akár levertséget is. Ha esetleg elutazik és pár napos távollét alatt az ilyen típusú tünetei megszűnnek, majd visszatérésekor újra jelentkeznek, a klímája biztosan tisztításra szorul. És ilyenkor már szakemberre van szükség.

A klíma karbantartás nem csak abból áll, hogy szétszedjük a szerkezetet és vegyszeres kezeléssel megtisztítjuk a felületeket. Legalább ugyan ilyen fontos az állapotfelmérés is. Hiszen miközben szétszerelik és karbantartják a klímaberendezést, esetleges rejtett hibákra, kopásokra és egyéb valószínűsíthető meghibásodásokra akadhatnak. Természetesen ezeknek kijavítása nem kötelező jellegű, de inkább felhívják rá a figyelmet, mint hogy később az Ügyfél izzadva hívjon minket egy forró nyári napon az elromlott klímája alatt ücsörögve.

 

Klíma karbantartás Budapest:

Cégünk a klíma karbantartás során a következőket végzi el:

  • szűrő tisztítás
  • beltéri elpárologtató egység tisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás                                                           
  • cseppvíz tálca fertőtlenítés, gombátlanítás, szagtalanítás
  • kültéri egység hőcserélő tisztítás, amennyiben szükséges
  • elektromos csatlakozás ellenőrzés
  • hűtőközeg szivárgás ellenőrzés
  • cseppvíz elvezetés átvizsgálás
  • funkció, program vizsgálat   
  • próbaüzem

 

Idén klíma karbantartás árak nálunk a következőképpen alakulnak:

  • 1db split oldalfali klíma esetén nettó 8.000.-Ft / db
  • 3db split oldalfali klíma esetén nettó 7.000.-Ft / db
  • 5db split oldalfali klíma fölött nettó 6.000.-Ft / db

 

Klíma berendezések, légkondicionálók vásárlása előtt, illetve klíma szerelés, klíma tisztítás, klíma karbantartás igénye esetén látogasson el honlapunkra: http://klimatechnika.hu/ és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Várjuk szeretettel! http://klimatisztitas.klimatechnika.hu

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: klíma tisztítás klíma karbantartás klíma javítás klímatisztítás klíma tisztítás budapest klíma tisztítás ár klíma karbantartás budapest klíma karbantartás árak légkondi tisztítás

A bejegyzés trackback címe:

https://klima-karbantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr347383812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása