HTML

Klíma karbantartás Budapest

Friss topikok

Címkék

beltéri klíma (1) cseppvíz (1) Daikin klíma (4) folyadékhűtő (1) folyadékhűtő berendezés (1) folyadékhűtő javítás (1) folyadékhűtő karbantartás (1) folyadékhűtő rendszer (1) folyadékhűtő telepítés (1) folyadékhűtő üzemeltetés (1) fűtés (1) hol legyen a klíma berendezés a lakásban? (1) hőmérséklet (1) hűtés (1) inverteres klíma (6) ipari klíma (1) izzad (1) klíma (4) klímaberendezés (11) klímaberendezések (5) klímajavítás (1) klímarendszerek (2) klímaszerelés (3) klímaszerelés budapest (5) klímaszerelő (2) Klímatechnika Bt. (1) klímatelepítés budapest (6) klíma javítás (1) klíma karbantartás (9) klíma olcsón (1) klíma szerelés (1) klíma szerelés budapest (1) klíma telepítés (7) klíma telepítés árak (5) klíma teljesítmény (2) klíma tisztítás (5) Klíma választási tanácsok – avagy miért kérjünk tanácsot? (1) kültéri klíma (1) légkondi (2) légkondícionáló (5) légkondicionáló (5) légkondicionáló berendezés (1) légkondicionáló karbantartás (1) légkondícionáló szerelés (2) légkondícionáló szerelés budapest (1) levegő (1) LG klíma (4) Midea klíma (4) multi split (1) pára (1) single split (1) szerver klíma (1) beltéri egység (1) Daikin klíma (3) folyadékhűtő rendszerek (1) klímaberendezések (1) klímaberendezés telepítés (1) klímatisztítás (1) klíma berendezés (1) klíma javítás (1) klíma karbantartás (2) klíma karbantartás árak (1) klíma karbantartás budapest (1) klíma szerelés (1) klíma szűrő (1) klíma tisztítás (1) klíma tisztítás ár (1) klíma tisztítás budapest (1) kültéri egység (1) légkondicionáló (1) légkondicionálók (1) légkondi tisztítás (1) mono split (1) multi split (1) Címkefelhő

Klímaberendezést, de azonnal

2016.05.26. 14:21 Klíma technika

 

Általunk ismert adatok szerint Magyarország klíma igénye évente 100.000 db klíma míg pl: Spanyolországé 1.000.000 . De ez az adat folyamatosan nő  hiszen az elmúlt 10 évben nem volt még ilyen, mint idén. Ugyanis nem lehet klímát kapni ! Na de miért is van ez ? A tavalyi nyár annyira durva volt, hogy még az is klímát vesz, aki nem is bírja. Vagy talán felvásárolták a nyugat európai országok a gyárakból kicsivel drágábban? A válasz nagyon egyszerű: mindkettő igaz. 

 

Fel is vásárolták meg mindenki klímázni akar nem pedig izzadni és éjjel álmatlanul vergődni a 30 fokban. A Daikin klímák teljesen elfogytak még a nagy multi berendezéseket , ipari szerverhűtésre alkalmas egységeket sem lehet kapni . Aztán jött a Mitsubishi, ami szintén jó termék, de az is leapadt és így tovább a Panasonic Midea stb....   A Gree és Toshiba gyár még bírja a termelést, de nem sokáig.  A legfrissebb előrejelzések szerint Június közepére érkeznek klímák. Na de mennyi???   És addig érdemes várni?

klimatechnika_hu_2015_03.jpg

 

Szerintem nem érdemes várni semmire  Mi vártunk áprilisig, aztán április végéig, április végén mondták május, aztán június közepe.

Ki tudja a választ? Senki! Szerencsére az alkatrészellátás zavartalan. Leteszteltük azokat a klíma készülékeket  amiket lehet még kapni . Meglepő módon tudják közel ugyan azt kevesebb pénzért, mint a nagy márkák. 

 

Most áprilisban annyi klímát szereltünk fel mint tavaly májusban . Ez is azt mutatja, hogy az emberek végre rájöttek idén is meleg lesz csak még durvábban mint eddig.

A lényeg, hogy az igazi szezonra, júniusra megérkeznek a készletek és lehet vadul szerelni.

 

Az idei év másik nagy újdonsága az pedig a klímavédelmi hatóság eredménye. Végre visszaszorultak a feketén dolgozó szerelők, akikkel eddig versenyeznie kellett a rendes cégeknek. Sajnos még mindig megoldják fusiba, de jóval nehezebben . Lehet nekünk is a taxisokkal kéne sztrájkolni, hogy ezt a piacot is ellenőrizzék jobban , de nekünk nincs időnk ilyenekre, mert dolgozunk.

 

Klímaszerelés Budapest, légkondícionáló szerelésklímatelepítés Budapest igénye esetén látogasson el honlapunkra: http://klimatechnika.hu/ és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

 

Várjuk szeretettel!
http://klimatechnika.hu/

 

Szólj hozzá!

Címkék: klíma klímaberendezés klíma karbantartás klíma telepítés klímaszerelés budapest klíma telepítés árak klímatelepítés budapest Daikin klíma

A bejegyzés trackback címe:

https://klima-karbantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr968748926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása