HTML

Klíma karbantartás Budapest

Friss topikok

Címkék

beltéri klíma (1) cseppvíz (1) Daikin klíma (4) folyadékhűtő (1) folyadékhűtő berendezés (1) folyadékhűtő javítás (1) folyadékhűtő karbantartás (1) folyadékhűtő rendszer (1) folyadékhűtő telepítés (1) folyadékhűtő üzemeltetés (1) fűtés (1) hol legyen a klíma berendezés a lakásban? (1) hőmérséklet (1) hűtés (1) inverteres klíma (6) ipari klíma (1) izzad (1) klíma (4) klímaberendezés (11) klímaberendezések (5) klímajavítás (1) klímarendszerek (2) klímaszerelés (3) klímaszerelés budapest (5) klímaszerelő (2) Klímatechnika Bt. (1) klímatelepítés budapest (6) klíma javítás (1) klíma karbantartás (9) klíma olcsón (1) klíma szerelés (1) klíma szerelés budapest (1) klíma telepítés (7) klíma telepítés árak (5) klíma teljesítmény (2) klíma tisztítás (5) Klíma választási tanácsok – avagy miért kérjünk tanácsot? (1) kültéri klíma (1) légkondi (2) légkondícionáló (5) légkondicionáló (5) légkondicionáló berendezés (1) légkondicionáló karbantartás (1) légkondícionáló szerelés (2) légkondícionáló szerelés budapest (1) levegő (1) LG klíma (4) Midea klíma (4) multi split (1) pára (1) single split (1) szerver klíma (1) beltéri egység (1) Daikin klíma (3) folyadékhűtő rendszerek (1) klímaberendezések (1) klímaberendezés telepítés (1) klímatisztítás (1) klíma berendezés (1) klíma javítás (1) klíma karbantartás (2) klíma karbantartás árak (1) klíma karbantartás budapest (1) klíma szerelés (1) klíma szűrő (1) klíma tisztítás (1) klíma tisztítás ár (1) klíma tisztítás budapest (1) kültéri egység (1) légkondicionáló (1) légkondicionálók (1) légkondi tisztítás (1) mono split (1) multi split (1) Címkefelhő

Klímaszerelés, nem mindegy

2014.06.05. 17:53 Klíma technika

Cégünk 2006 óta foglalkozik klímatelepítéssel és forgalmazással. Főbb tevékenységi köreink a klímaszerelés, légkondícionáló szerelés, klíma berendezések forgalmazása, klíma karbantartás és javítás.

 

Budapesten és környékén ingyenesen vállalunk klímaszerelés és légkondícionáló szerelés felmérést. Ennek keretében segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő berendezést, és annak tökéletes elhelyezését. Érdemes szakember véleményét igénybe venni a választás során, mivel rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Alapvető ezek közül a klimatizálandó helységek elhelyezkedése és légtömege, a nyílászárók minősége és elfoglalt felületük nagysága, az épület szerkezete és szigetelése, a bútorok és berendezések elhelyezkedése, az elektromos betáp lehetőségei, a kültéri egység elhelyezhetősége, a csövezés és a kondenzvíz elvezetésének lehetőségei.

 május 1.1.jpg

Azért is fontos a személyes találkozó, mert az általunk forgalmazott több száz berendezés közül igen nehezen fogja megtalálni a saját igényeinek megfelelő klímát. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy a berendezések funkciói mit takarnak és mennyire használhatóak-hasznosak, valamint hogy a gyári adatok mennyire valósak. Ebben az ágazatban fokozottan igaz, hogy cipőt a cipésztől kell venni. Rengeteg nagyáruház forgalmaz nyaranta klímaberendezéseket. Ezzel csak az a gond, hogy ők a sok évvel ezelőtt gyártott konstrukciókat forgalmazzák és abból is a legolcsóbbat. Egészen biztosan tapasztalta már Ön is, hogy olcsó húsnak híg a leve. Egy klíma akkor tud olcsó lenni, ha alacsony minőségű anyagból gyártják, rossz összeszerelési minőségben, kevés funkcióval és elavult technológiával. Nem véletlen, hogy nálunk ilyet nem talál. Fontosnak tartjuk, hogy a klímaszerelés végeztével ügyfeleink elégedettek legyenek, hiszen csak így fognak Minket ajánlani ismerőseiknek.

 

Többször is előfordult már, hogy egy felmérés helyszínén ekmondtuk és megmagyaráztuk az Ügyfélnek, hogy az igényeinek melyik gép felel meg és hova kellene a várt hatásnak megfelelően telepíteni, de azt gondolta hogy „le akarjuk húzni” és nem azt a berendezést vagy helyet választotta. A klímaszerelés után nem sokkal pedig kapjuk a megkeresést, hogy igazunk volt, de ilyenkor már késő. Gyakori tévhit az is, hogy a nappaliba felszerelt klíma majd lehűti a lakás többi részét is. Ez sajnos csak részben van így. Valamennyit számít, de a levegő termodinamikájának köszönhetően a meleg levegő felfelé száll, megreked a többi szoba mennyezete alatt és az alatta lévő légtömeg sem fog megmozdulni rendesen. Így csak akkor lehet valamennyi hatást elérni, ha „lefagyasztjuk” a nappalit, de akkor meg rendkívül zavaró lesz a hőmérséklet különbség a lakás részei között. A meghűlésről nem is beszélve.  

 május 2.2.jpg

Kollégáink a klímaszerelést és légkondicionáló szerelést  a HKVSZ (Hűtő és Klíma Vállalkozások Szövetsége) által kiadott zöldkártya igazolvány birtokában végzik. A gyártókkal ápolt jó partnerkapcsolatunknak köszönhetően folyamatosan naprakészek vagyunk akár a legújabb modellek szerelésével és paramétereivel is.

 

Klíma berendezések, légkondicionálók vásárlása előtt, illetve klíma szerelés, klíma tisztítás, klíma karbantartás igény esetén látogasson el honlapunkra: http://klimatechnika.hu/ és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Várjuk szeretettel! http://klimatechnika.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: légkondicionáló légkondícionáló klímaberendezés inverteres klíma klíma karbantartás klímaberendezések LG klíma Daikin klíma Midea klíma klíma tisztítás

A bejegyzés trackback címe:

https://klima-karbantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr336278594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása