HTML

Klíma karbantartás Budapest

Friss topikok

Címkék

beltéri klíma (1) cseppvíz (1) Daikin klíma (4) folyadékhűtő (1) folyadékhűtő berendezés (1) folyadékhűtő javítás (1) folyadékhűtő karbantartás (1) folyadékhűtő rendszer (1) folyadékhűtő telepítés (1) folyadékhűtő üzemeltetés (1) fűtés (1) hol legyen a klíma berendezés a lakásban? (1) hőmérséklet (1) hűtés (1) inverteres klíma (6) ipari klíma (1) izzad (1) klíma (4) klímaberendezés (11) klímaberendezések (5) klímajavítás (1) klímarendszerek (2) klímaszerelés (3) klímaszerelés budapest (5) klímaszerelő (2) Klímatechnika Bt. (1) klímatelepítés budapest (6) klíma javítás (1) klíma karbantartás (9) klíma olcsón (1) klíma szerelés (1) klíma szerelés budapest (1) klíma telepítés (7) klíma telepítés árak (5) klíma teljesítmény (2) klíma tisztítás (5) Klíma választási tanácsok – avagy miért kérjünk tanácsot? (1) kültéri klíma (1) légkondi (2) légkondícionáló (5) légkondicionáló (5) légkondicionáló berendezés (1) légkondicionáló karbantartás (1) légkondícionáló szerelés (2) légkondícionáló szerelés budapest (1) levegő (1) LG klíma (4) Midea klíma (4) multi split (1) pára (1) single split (1) szerver klíma (1) beltéri egység (1) Daikin klíma (3) folyadékhűtő rendszerek (1) klímaberendezések (1) klímaberendezés telepítés (1) klímatisztítás (1) klíma berendezés (1) klíma javítás (1) klíma karbantartás (2) klíma karbantartás árak (1) klíma karbantartás budapest (1) klíma szerelés (1) klíma szűrő (1) klíma tisztítás (1) klíma tisztítás ár (1) klíma tisztítás budapest (1) kültéri egység (1) légkondicionáló (1) légkondicionálók (1) légkondi tisztítás (1) mono split (1) multi split (1) Címkefelhő

Szezon előtti klíma szerelés

2015.06.30. 16:53 Klíma technika

 

Ismét itt a klíma szezon, és a tavalyi évvel ellentétben idén úgy néz ki, hogy valóban lesz nyár. Érdemes még a hőség kezdete előtt elvégeztetni a klíma szerelés munkálatait, mert ilyenkor még kedvező áron és viszonylag hamar meg lehet oldani.

 

Ahogy az honlapunkon (www.klimatechnika.hu) is olvasható, ingyenesen vállalunk klíma szerelés Budapesten és környékén és légkondícionálószerelés felmérést. A helyszínen segítünk a berendezés megfelelő helyének kiválasztásában, valamint az igényeknek és lehetőségeknek megfelelő típus megtalálásában. Nagyon ritkán vállalunk csak olyan klímaszerelés munkát, amit előtte nem mértünk fel, mivel sok a befolyásoló tényező. Ilyen például a helységek elhelyezkedése, mérete és a megmozgatandó légtömeg, a nyílászárók minősége és az üvegfelületek nagysága, az épület anyaga és szigetelése, a berendezések elfoglalt helye, az elektromos betáplálás lehetősége, a csövezés és a kondenzvíz nyomvonalának megválasztása valamint a kültéri egység elhelyezhetősége. Minden esetben a felmérést követően pontos árajánlatot vagy akár árajánlatokat készítünk, így elkerülhető a későbbi félreértés.

klimatechnika_hu_2015_05_v2.jpg

A személyes találkozó során könnyebben és megnyugtatóbban tud tájékozódni a kívánt készülékekről. Ön elmondja az igényeit, mi megmondjuk hogy azt melyik klímaberendezés képes teljesíteni. A katalógusokban és leírásokban sajnos a legtöbb esetben nem a valóság van feltüntetve, illetve a gyártók többsége a saját tesztmódszereit a kívánt eredmény eléréséhez igazítja. Sok éves tapasztalatainknak köszönhetően már meg tudjuk mondani, hogy valóban igaz-e egy állítás. Például nagyon sokan „csendes” klímát keresnek, de ez mindenkinek mást jelent. Egy sok éves on-off típusú készülékhez képest egy ma kapható alsó kategóriás klímaberendezés már halknak számít a papíron 22dB hangteljesítményével, ami elvileg a suttogás hangszintje. De azt nem írják le hogy a tesztet milyen messziről végezték el a beltéri egységhez képest. Hiszen ami három méterről 22dB, az két méterről jóval hangosabb. Ha a hálószobába szeretné a klímát, akkor végképp nem mindegy hogy azért nem alszik mert melege van, vagy azért nem mert folyamatos surrogást hall. Természetesen ha az Ügyfelünk úgy gondolja hogy csak többet akarunk vele fizettetni (hiszen olvasta hogy az olcsóbb készülék ugyanazt tudja mint a drágább) és mást választ mint amit mi ajánlunk, akkor azt fogjuk telepíteni. Számunkra fontos, hogy Ügyfeleink elégedettek legyenek, hiszen hosszú távon csak így ajánlanak minket tovább.

 

Kollégáink a klímaszerelés és légkondicionáló szerelés munkálatait az NKVH (Nemzeti Klímavédelmi Hatóság) által regisztrált igazolvány birtokában végzik. A gyártókkal és forgalmazókkal ápolt partnerkapcsolatainknak köszönhetően rövid idő alatt tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.

 

Klímaszerelés Budapest, légkondícionáló szerelés, klímatelepítés Budapest igénye esetén látogasson el honlapunkra: http://klimatechnika.hu/ és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

 

Várjuk szeretettel! http://klimaszereles-telepites.klimatechnika.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: légkondi klímaszerelő klímaszerelés klímaberendezés klíma telepítés klíma javítás klíma szerelés budapest klíma telepítés árak klímatelepítés budapest légkondícionáló szerelés klímajavítás

A bejegyzés trackback címe:

https://klima-karbantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr67584804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása